Hoe kan je ons contacteren?...

Als jullie vragen, leuke ideeën, voorstellen hebben of jullie willen ons gewoon even de groeten doen, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Algemeen, inschrijvingen, administratie, ... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website & stamboom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekening Rekeningnummer IBAN: BE34 0004 5761 6290 | BIC: BPOTBEB1
Website Website  www.idiotdesign.be

Nieuwsbrieven

Bij belangrijke updates van de website of bij nieuwe informatie versturen we een nieuwsbrief.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en blijf zo steeds op de hoogte...

Adressenlijst Familiekamp

Omwille van privacyredenen kan je de adressenlijst van het Familiekamp niet zomaar raadplegen.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de adressenlijst aan te vragen of om toegang te krijgen tot het adressenbestand op deze website.

Werk mee aan deze website

Deze website moet leven...

Heb je zelf leuke ideeën of interessante inhoud?...  Laat het ons weten en stuur het door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook foto's (zeker die uit de oude doos) zijn meer dan welkom!