Familiekamp 69 | 2022 | Gemmenich, Plombiéres

Iets moois, Gemmenich

Voor het Familiekamp 2022 trokken we - na een eerste poging in 2020 - naar vakantiehuis 'Iets Moois XL', 2 zeer luxueuze woningen in Gemmenich, ten oosten van de Voerstreek, midden in een paradijselijk heuvelland, vlakbij het Drielandenpunt.

Er is heel wat gesmokkeld in het Drielandenpunt, de Homo Familiales is verkozen, we hebben musea bezocht en heel wat afgewandeld... kortom het was weer een fantastisch Familiekamp!...

Gemmenich (Platdiets: Jömelech) is een dorp in en deelgemeente van de gemeente Blieberg (Plombières), gelegen in het uiterste noordoosten van de Waalse provincie Luik, België, bij het drielandenpunt met Nederland en Duitsland. Het heeft ongeveer 2.500 inwoners en was tot 1977 een zelfstandige gemeente.
Blieberg (FransPlombièresDuitsBleyberg of Bleiberg) is een plaats en gemeente in het Waalse gewest, in de provincie Luikarrondissement Verviers, in België. De gemeente telt ruim 10.000 inwoners. De gemeente is Franstalig met slapende faciliteiten voor Nederlandstaligen en vrijwillige faciliteiten voor Duitstaligen.

Foto's

De eerste foto's van het Familiekamp 69 kan je hier terugvinden. Heb je zelf leuke foto's? Stuur ze dan door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Links

Als jullie jullie meer informatie willen over de streek van Familiekamp of over de bezienswaardigheden. 

Klik HIER... voor een aantal interessante links...