Hoe kan je ons contacteren?...

Als jullie vragen, leuke ideeën, voorstellen hebben of jullie willen ons gewoon even de groeten doen, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijvingen & C° Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website, nieuwsbrieven & stamboom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Users WF green 24 Andere leden: Liesbeth, Chris & Hilde, Hilde, (Annemie), Paul & Karin, Marthe, Danielle & Dirk , Joris & Carine, Ann, ...
Savings1 WF Rekeningnummer:
  • BIC: ARSPBE22
    IBAN: BE57 9793 2504 0335
  • of reknr.: 979-3250403-35 
Globe WF 32 Website:  www.idiotdesign.be

Nieuwsbrieven

Lijst van de laatste nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief_20180411 IconDownload green
Nieuwsbrief_20180405 IconDownload green
Nieuwsbrief_20180326 IconDownload green

Bij belangrijke updates van de website of bij nieuwe informatie versturen we een nieuwsbrief.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief (zie rechter banner) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en blijf zo steeds op de hoogte...

Adressenlijst Familiekamp

Omwille van privacyredenen kan je de adressenlijst van het Familiekamp niet zomaar raadplegen.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de adressenlijst aan te vragen of om toegang te krijgen tot het adressenbestand op deze website.

Werk mee aan deze website

Deze website moet leven... Heb je zelf leuke ideeën hebt of interessante inhoud?...

Ook foto's (uit de oude doos) zijn meer dan welkom!

Laat het ons weten en stuur het door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..